Profiel

Profiel

Bas Swinkels, consultant op het gebied van business analyse en business proces management

Ik ben consultant op het gebied van business analyse en business proces management. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek en beleidsonderzoek voor zowel de publieke als commerciƫle sector. De opdrachten die ik heb gedaan variƫren van procesontwerp en het ontwikkelen van procesmodellen en procesarchitecturen tot de functionele inrichting van informatiesystemen en de implementatie van deze systemen.

Ik ben flexibel in het uitvoeren van opdrachten; zowel in inhoud van de opdracht als rol binnen de opdracht. Wanneer binnen een organisatie of project behoefte is aan kennis en expertise, kan deze voor korte of langere tijd worden ingehuurd. Ik kan zelfstandig opdrachten uitvoeren, maar ook goed functioneren in teamverband.

Expertise

Mijn kennis en vaardigheden bevinden zich voornamelijk op het terrein van business analyse en business process management. Vanuit mijn opdrachten heb ik een ruime ervaring met het opstellen van business requirements en opstellen van functionele specificaties voor aanbestedingen van systemen. Daarnaast richt mijn expertise zich op het ontwerpen en implementeren van processen en het ontwikkelen van procesarchitecturen, procesmodellen en gegevensmodellen.

Toepassing van kennis van methoden en technieken op het gebied van business analyse en business process management levert concrete producten als procesontwerpen en -modellen, procesarchitecturen en datamodellen. Daarnaast beschik ik over kennis van BPM-tools, zoals ARIS Business Designer en Bizzdesigner. Naast analyse en ontwerp ben ik in opdrachten vaak ook betrokken bij de implementatie van processen en systemen, waaronder het ontwikkelen en geven van trainingen en verdere begeleiding van de organisatie.

Meest recente berichten